I love EUiA, I love IU, I love EB.

Una gran idea de la gent que forma la gran família d’IU, EUiA i EB ha nascut aquests dies. Unificar les opinions i reflexions personals d’aquelles persones que militem a IU i moviments agermanats com EUiA (Catalunya) i EB (Euskadi).

Una idea de les persones que habitualment expressem les nostres inquietuds des de la blogosfera i no de les direccions de les organitzacions en les que militem. Això demostra que les nostres organitzacions estan molt vives i actives, i que funcionen més enllà de les idees d’experts en campanyes.

I love EUiA, I love IU, I love EB. Espero que visiteu aquesta web i que un millor  coneixement de les persones que formem aquestes organitzacions, per sobre dels aparells dels partits, us animin a apuntar-vos a la transformació d’aquesta societat des d’una visió del món oberta i solidaria.

 

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.