Els Borbons “si la saben meter”

"Carlos Marfori, de pie y con una copa de vino en la mano, observa a Isabel II sentada y con una pierna sobre uno de los brazos del sillón. Sor Patrocinio, en la mesa, está siendo requerida por González Bravo, a quien reclama Francisco de asís. El padre Claret sodomiza al rey y una pareja de perritos emulan a sus amos formando parte de la fiesta."

Us aconsello que visiteu aquesta adreça: http://www.insurgente.org/modules.php?name=News&file=article&sid=10542,

me l'han feta arribar uns companys asturians, aquí trobareu els precursors de “El Jueves” satiritzant fa més d’un segle la ben coneguda afició dels borbons al sexe en totes les seves versions.

Els autors són un tal Gustavo Adolfo Bécquer i el seu germà Valeriano (pintor). Per si el fiscal general, Conde Pumpido, i el jutge del Olmo, volen decretar ordre de busca i captura contra els autors, dir-les que em sembla que ja són morts.Però com a bon defensor de la llei els diré que si volen segrestar la publicació poden acudir al Institut Cervantes de Nova York, allà trobaran aquest exemplar.

També poden actuar contra el Ministeri d’Educació, ja que em sembla que aquest immoral autor és de lectura obligada als col·legis de les espanyes…

En quan al contingut, que dir… la puresa genètica d’aquesta família porta com a conseqüència que els seus vicis hagin anat passant de generació en generació. El gravat és il·lustratiu: sexe i alcohol.

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Els Borbons “si la saben meter”

  1. Això sí que és memòria històrica!
    molt bona iñaki!!!

  2. Deunidó… normal que no es trobi a la península… amb la catòlica “hemos topado”.

Els comentaris estan tancats.