Adéu-siau bloc.cat. Em trasllado.

Avui dono per acabada una etapa: la de blocaire a bloc.cat. Ha passat un any i mig des de que vaig endegar aquest bloc deixant enrera un altre bloc a blogger. Avui m’acomiado i faig el camí de tornada.

Em va seduir el projecte d’una blocosfera catalana, però ja portava mesos rumiant el canvi. Realment el manteniment del bloc a través de bloc.cat s’estava convertint en una activitat pesada i molt voluntariosa. Penjar un post era de vegades una odissea i afegir determinats extres al bloc, una missió gairebé impossible pels meus limitats coneixements informàtics. A més, ja m’arribàvem veus sobre la dificultat d’afegir-hi comentaris.

Torno a blogger i he comprovat que aquí el català també existeix. Així que a partir d’ara podreu continuar llegint els meus escrits, reflexions i ocurrències en aquesta adreça: http://www.iescudero.cat De moment, he recuperat els articles més recents (novembre) i n’he penjat algun de nou. Espero (quan disposi de temps) poder recuperar algun post més, tot i que encara no se quin criteri faré servir. Ens retrobem a http://www.iescudero.cat, 

Salut

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.