ARA TOCA ANGLADA ?

Amb aquest lema de campanya es presenta aquest personatge a les eleccions del proper dia 27. Però realment, ara toca Anglada? Encara més Anglada? No hem tingut prou els vigatans amb quatre anys de vergonya, sortint cada dos per tres als mitjans donant una imatge de ciutat racista i ultra?

Espero que aquells candidats que encara no han descartat parlar i pactar amb aquesta persona (perquè el partit és ell) el facin abans d’acabar la campanya. Nosaltres ens comprometem a fer el mateix que hem estat fent durant la passada legislatura: Oposar-nos a qualsevol moció o proposta que vingui des de l’extrema dreta.

Avui, a la darrera pàgina del diari “9 nou” apareix la informació (és informació encara que sembli un acudit) que la PXC fa servir subsaharians per penjar les seves banderoles i pancartes. Banderoles que en llocs (Manlleu) porten el lema “control de la immigració”. Intel·ligentment el periodista dubte si Anglada els denunciarà davant els mossos per no portar papers…

També m’han fet arribar aquest vídeo que comparteixo amb tots vosaltres i que ajudarà, als que encara no el coneixíeu, a conèixer millor el personatget . Ja se que a la majoria dels ciutadans que tenen intenció de votar-li no els arribarà aquesta informació, i que si els hi arriba no en faran cas, però feu-ne difusió. Cada vot que puguem esgarrapar al racisme ajudarà a evitar la vergonya de tornar a tenir aquesta persona a l’Ajuntament (i potser acompanyat d’algun més dels seus). 

Una última petició: encara que no us agradi la nostra proposta política, aneu a votar el 27 i feu-ho per una opció democràtica.  

 

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ARA TOCA ANGLADA ?

Els comentaris estan tancats.