Esos locos bajitos…

Tenia moltes idees per aportar a aquest blog des de la darrera vegada que vaig publicar un post. Però fa unes dues setmanes va passar una d’aquelles coses que et canvia la vida i la teva percepció d’allò que és important: va néixer l’Hegoi, el meu segon fill. Es va avançar 15 dies i ens va agafar per sorpresa. La sensació de tenir un fill és indescriptible, és aleshores quan realment ets capaç de situar el que t’envolta en el lloc que realment li correspon.

L’Hegoi va néixer el dia 5, com deia 15 dies abans de la data prevista. Sembla que tenia ganes de viure el 30è aniversari de la legalització del PCE, el 76è de la proclamació de la II República, temes sobre els que m’hagués agradat escriure (i potser l’acabaré fent). Ja han passat gairebé dues setmanes i la quantitat de temps que absorbeixen i distreuen aquests petits és increïble. Ara, haig de mirar d’anar recuperant mica a mica el ritme de vida normal: feina, pre-campanya electoral, etc.

Pot semblar superficial barrejar la importància de ser pare amb una pre-campanya electoral o amb un aniversari qualsevol (per molt significat que em sembli). Però per a mi no és gens superficial. Com deia, un fill et situa i veus la importància real de les coses, i en quan a la dedicació de bona part del teu temps a la política, et fa donar encara més importància al que fas. Veus una major importància pràctica en el que abans potser era més abstracte: si abans ja estaves convençut de la necessitat de transformar aquest món per a les generacions futures, ara ja ets responsable d’una petita part d’aquestes generacions futures. Per tant, ja no és qüestió de millorar la societat genèricament, ara ja necessites deixar un món millor als teus fills.

Per això van lluitar aquells bojos de fa 76 anys i per això van continuar lluitant aquells rojos de fa 30. I per arribar a la meta d’una societat sense desigualtats continuarem aportant el nostre granet de sorra els rojos bojos d’avui dia, 

salut

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Esos locos bajitos…

  1. A partir d’avui, la revista Loquesomos, dedica una pàgina, que s’anirà ampliant, en record d’Antonio Gramsci. Es tracta d’un projecte, amb el qual vinc participant, des de començaments d’any. La pàgina, és una meravella i ofereix un munt de recursos. Quan l’he pogut obrir per primera vegada, m’he emocionat. Ara ha arribat el moment de difondre-la. Espero que tots els companys d’Iniciativa i d’EUA hi col•laborin. El llegar d’Antonio Gramsci, també forma part de la nostre identitat.

Els comentaris estan tancats.