4.783 GRÀCIES

  • Gràcies per trencar la inèrcia del bipartidisme mediàtic i així fer pujar el vot de l’esquerra verda i transformadora a Osona en més d’un 42%.
  • Gràcies per aconseguir que siguem la quarta formació política de la comarca per davant del PP.
  • Gràcies pel vostre compromís envers un govern d’esquerres que esperem puguem veure aviat.
  • Gràcies per la confiança demostrada a la candidatura d’ICV-EUiA, que ha obtingut els millors resultats a Osona des de 1980.

  • …i 4.783 gràcies, una per a cada un dels que veu apostar per la candidatura d’ICV-EUiA a Osona.

Sense el vostre suport, que ens ha fet augmentar la representació al Parlament en 3 diputats, avui un hipotètic govern d’esquerres seria impossible. Des d’EUiA i el conjunt de la coalició continuarem lluitant perquè Catalunya continuï avançant i aprofundint les polítiques d’esquerres i ecologistes iniciades fa tres anys. Esperem i desitgem que el malson que ens provocaven les propostes polítiques neo-liberals de CiU quedin definitivament enrere. Volíem i volem un GOVER D’ESQUERRES.

 

 

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.