30/09/2006 Sopar-festa l’Alternativa 2006

30-setembre-2006

Aquest any, com no pot ser d%u2019altra manera, EUiA celebrarà el seu sopar anual. És aquell dia que tots i totes reservem en el calendari per reunir-nos, per gaudir i per posar-nos al dia. Enguany la cita serà el 30 de setembre a l'Edifici Blau del Fòrum a la Rambla Prim, 2-4 de Barcelona.

Podeu comprar els tickets del sopar a la vostra assemblea o a la seu nacional d'EUiA

Una vegada més es tornarà a otorgar el Premi l%u2019Alternativa. Aquest Premi és un dels clàssics dels sopar d%u2019EUiA on es reconeix la feina feta per una entitat o persona en concret.

Les persones o entitats que opten a aquest premi s%u2019escullen d%u2019entre una llista confeccionada a partir de les propostes de les diferents assemblees de base. Les assemblees podeu fer arribar les vostres propostes a través del correu electrònic, asbase@euia.org, pel nostre fòrum de debat, per fax, 93 317 92 51, o bé per correu postal a c/Doctor Aiguader, nº 10, 08003, Barcelona.

No espereu a fer-nos saber qui creieu que es mereix el Premi l%u2019Alternativa.

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.