Festa d’EUiA 2007: fets i no paraules

Dissabte passat les persones d’EUiA vam celebrar la nostra festa anual. Som una organització amb només 9 anys de vida, però cada vegada es nota més, en tots els sentits,  que anem creixent, i ràpid. Encara recordo les primeres festes a les que vaig assistir…uf! no fa tants anys, i com hem millorat… feia goig veure tanta gent allà reunida.

Aquest any he gaudit força, l’exposició sobre el 40è aniversari de l’assassinat del “Che”, els convidats, l’ambient…

Van haver alguns fets que em van agradar especialment. – El compromís del nostre coordinador nacional, Jordi Miralles, i sobre tot del coordinador estatal d’IU amb el dret del govern basc a consultar a la seva ciutadania sobre el seu futur – i aquí, els convergents i els unions mirant de marcar distàncies amb el PNB, no fos que s’enfadessin al regne borbó -.

– La gran ovació que van rebre el company Gaspar i a la coordinadora d’EUPV, Glòria Marcos, que estan patint un assetjament fastigós a Espanya i el País Valencià respectivament.

– I el premi l’Alternativa que va marcar clarament la vessant republicana i social de la nostra organització. Els premis a"el Jueves" i a la comissió promotora de la ILP a l'Atenció a la Fibromiàlgia i el Síndrome de Fatiga Crònica valen més que molts discursos buits.

En definitiva, una bona festa amb bona companyia. I l’any que ve… complim 10 anys!!

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.