Una altra vegada la rutina

Ja estic de tornada. Després d’unes sempre curtes vacances en família al Maresme, aquesta setmana m’he reincorporat a la rutina diària.

Tot i que durant aquestes setmanes les notícies i l’actualitat baixen la seva intensitat, jo  intentaré mantenir-la al blog. Als que hagueu de passar el vacacional més d’agost al peu del canó, felicitats, us estalviareu molts calés i podreu gaudir de la ciutat amb més comoditat. Hem de ser optimistes, no?

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.