Tripartit CDC-UDC-PP: No cal DVD per recordar-ho

Demà podrem accedir amb la premsa escrita de Catalunya al ja famós DVD elaborat per “3% productions” o sigui CiU en el que vol recordar als catalans el trieni negre del tripartit, l’actual govern. Pel que sembla, els convergents no acaben de confiar en la memòria recent dels catalans i han de crear una pel·lícula de ficció per a refrescar-la. Mentrestant, el candidat que va ser designat a dit (igual que els seus ex-socis peperos) s’afanya en anar al notari per signar que mai tornarà a pecar amb el PP, encara que diu que si el voten per a ser elegit President no renunciarà a aquest regal. Això demostra que potser tenen més por a la memòria de fa 5-6 anys que a la d’ara mateix.

L’altre tripartit (CDC-UDC i PP) va ser el de la guerra d’Iraq, el tripartit que no va tenir cap problema en vendre’s el futur de les terres de l’Ebre (encara es deuen recordar a can Convergència de la imatge d’en Pujol sortint d’allà cames ajudeu-me).

No m’estranya que a UDC ja s’hagin desmarcat del indecent DVD, potser no els hi convé gaire remoure el passat. Si va haver-hi un tripartit del que els catalans tenim un record infaust, va ser el que van pactar Pujol i Duran i Lleida amb el catalanista Aznar. Si haguessin fet des d’EUiA un DVD (cosa impossible perquè no tenim tants amics que ens facin donacions privades a canvi de 3 per cents) segurament no aniria als Oscars, però ben segur que causaria impacte al festival de cinema de Sitges, només la foto de dalt ja produeix terror…

[@more@]

Quant a iescudero

Em dic Iñaki Escudero i sóc coordinador d\'EUiA a la comarca d\'Osona i membre del seu Consell Nacional a Catalunya. Vaig néixer l\'any 1973 a Irun (Guipúscoa) i visc a Vic des de l\'any 2001. Crec en una societat més justa i sense desigualtats, i és per això que milito a EUiA, una organització que té com a objectiu transformar aquesta societat.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.